Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1675 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

DTP Home

De collectie van DTP Home

De collectie van DTP Home heet sinds 2006 een brede variatie basics die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. DTP Home geeft gebruikt hout een nieuw leven in haar duurzame en avontuurlijke assortiment meubels. Door de geschiedenis die terug komt in de meubels, maakt DTP Home van je huis een thuis. In de collecties van DTP home komen de liefde voor wonen, interieur en reizen samen. De meubels worden op authentieke wijze gemaakt door talentvolle vakmensen die de oprichters van DTP Home tijdens het reizen hebben ontmoet. De collectie van DTP Home bestaat voornamelijk uit tijdloze eettafels, eetkamerstoelen, barkrukken, barstoelen, fauteuils en  salontafels, maar daarnaast heeft DTP Home ook prachtige woonaccessoires in de collectie.

De eigenschappen van DTP Home

Hét geheim van de collecties van DTP Home is beeldschoon hergebruikt hout uit Azië. Het hout is in een vorig leven getekend met vlekken, nerven en barsten. Hierdoor heeft ieder meubel een eigen karakter. Bij veel gebruik groeit de uitstraling van het materiaal met de jaren, waardoor het materiaal warm en zacht zal aanvoelen.

De meubels van DTP Home worden gemaakt lokale werkplaatsen in Azië. Hier toveren ambachtslieden het oude hout om in eigentijdse meubels die het beste van oud en nieuw in zich verenigen.  

DTP Home maakt meubels die blijven. DTP Home produceert haar tafels, banken, kasten en stoelen met zoveel zorg en aandacht dat de meubels minimaal een leven lang mee gaan. Het gebruikte hout heeft zijn duurzaamheid al bewezen. De krachtige ontwerpen van DTP Home gaan daarom erg lang mee, waardoor het milieu zo min mogelijk wordt belast.

DTP Interiors

DTP Interiors is de groothandel van twee unieke merken in interieur en wonen, namelijk DTP Home en Must Living. Net zoals DTP Home, is Must Living ook verkrijgbaar bij Intens Wonen.

Gratis verzending en retourneren bij Intens Wonen.