Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1549 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

WOOOD Set V 2 - Tablo 3-standen Poot Vierkant Kd Eiken [fsc]

Heeft u vragen over dit product?

Stel ons uw vraag

Omschrijving

Creëer jouw ideale eethoek met de elementen uit de Tablo serie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD. Tablo heeft vele combinatie mogelijkheden en diverse afmetingen beschikbaar om jouw eethoek precies passend in te richten. Kies bijvoorbeeld voor deze veelzijdige drie-standen poot voor een speels effect..

Materiaal
Eikenhout wordt gekenmerkt door de lichtbruine tint met een zachtgele gloed en duidelijk zichtbare nerftekening. Eikenhout droogt over het algemeen zeer langzaam, wat kan zorgen voor het natuurlijke proces van scheuring en verkleuring. Het eikenhout in onze collecties is altijd 100% FSC-gecertificeerd. Onder invloed van licht en warmte kan een houten meubel van uiterlijk veranderen. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de ruimte waarin het meubel wordt geplaatst. Afwijkingen van het meubel ten opzichte van het model in de showroom zijn dus vanzelfsprekend.

Afmetingen
De Tablo 3-standen poot heeft een hoogte van 72 cm, een breedte van 79 cm en een diepte van 10 cm. De montageplaat heeft een dikte van 1,8 cm en beschikt over 12 montagegaten voor drie verschillende montage-opties.

Onderhoud
Dit eikenhouten meubel is onbehandeld. Zorg ervoor dat u het meubel daarom grondig behandeld met een afwerking naar wens. Dit betekent dat het meubel aan elke zijde een behandeling nodig acht, ook de onderzijde. Behandeld eikenhout is zeer eenvoudig in het onderhoud. Houd het meubel regelmatig stofvrij met een schone, droge doek. Verwijder vochtige vlekken direct met een licht vochtige doek en neutraal schoonmaakmiddel, laat het hout aan de lucht drogen. Hanteer altijd de basisbescherming voor hout, zoals het gebruik van een onderzetter onder een drinkglas of hete pan.

Levering
Deze Tablo 3-standen poot wordt per twee stuks geleverd en is, door de aanwezigheid van meerdere gaten in de montageplaat, in drie verschillende standen te monteren onder een Tablo tafelblad. Tablo tafelpoot is met zowel de rechthoekige, houten tafelbladen als met het ronde tafelblad uit dezelfde serie te combineren.

- Veelzijdige drie-standen poot
- Vervaardigd uit onbehandeld, fsc-gecertificeerd eikenhout
- Onderdeel van de uitgebreide Tablo-collectie
- H 72 cm x B 79 cm x D 10 cm

Specificaties

  • SKU: 376029
  • Materiaal: Oak (bz/s)
  • Merk: WOOOD
  • ean: 8714713098996

Klantenservice

Heeft u een vraag over dit product?


Stel ons uw vraag


Mail: [email protected]

Tel: 085-201 0242