Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1666 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

WOOOD Tablo Tafelblad Teak/metaal 180x90

Heeft u vragen over dit product?

Stel ons uw vraag

Omschrijving

Stel je eigen (eetkamer-) tafel samen met één van de WOOOD Tablo tafelonderstellen en tafelbladen. Hoe gaaf is dat! Dit Tablo tafelblad van gerecycled teakhout heeft een lengte van 180 cm en een breedte van 90 cm, zodat je er gemakkelijk met 6-8 personen aan kunt zitten. Het blad is 2,4 cm dik. Het topblad is gemaakt van kleine latjes gerecycled teakhout. Deze latjes zijn bevestigd op een MDF - Multiplex plaat.

Het teakhout is afgewerkt met een sealer en een laag matte lak, beide op waterbasis. Doordat het tafelblad gemaakt is van oud gerecycled teakhout kan kleur en plankbreedte variëren. Ook barsten, spijkergaten of andere ongelijkmatigheden kunnen zich voordoen in het hout. Het tafelblad heeft hierdoor een charmant, stoer en uniek uiterlijk. Het tafelblad weegt 26,3 kg.

De ronde en ovale Tablo tafelbladen zijn voorgeboord om de tafelpoten te bevestigen (niet het geval bij de rechthoekige tafelbladen). Bij de voorgeboorde tafelbladen is er aangegeven welk boorpatroon er gekozen moet worden.

 

- Robuust, charmant eettafelblad
- Gerecycled teakhout met rauwe afwerking omlijst met een metalen rand
- Gaaf; stel je eigen unieke eettafel samen!
- H 2,4 cm x B 180 x D 90 cm

Specificaties

  • SKU: BEP-377111-N
  • Merk: WOOOD
  • ean: 8714713115563

Klantenservice

Heeft u een vraag over dit product?


Stel ons uw vraag


Mail: [email protected]

Tel: 085-201 0242