Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9.1 (1564 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Baby box

Babybox kopen om een fijne en veilige plek voor jouw baby te creëren? De box staat meestal in de woonkamer en kan ingericht worden met een boxkleed of eventueel een boxmatras zodat je baby comfortabel in de box kan liggen. Ook is het leuk om de box in te richten met speeltjes die de baby bezighouden en stimuleren. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende box. Bekijk ons assortiment of lees verder voor onze mogelijkheden en productinformatie.

Babybox assortiment

Bij het samenstellen van onze selectie babyboxen staat de veiligheid altijd voorop. Iedere babybox uit ons assortiment voldoet aan de veiligheidsnormering. Bovendien is de lak waarmee het materiaal is behandeld een lak op waterbasis. Zo zien wij erop toe dat onze producten kindvriendelijk en veilig is! Daarnaast vinden wij een ruime keuze voor onze bezoekers een belangrijk punt. Daarom bieden wij diverse modellen babyboxen aan die verschillen van stijl, kleur, vorm en opbouw. Bekijk onze prachtige ronde boxen, boxen met en zonder lades en boxen op wieltjes. Laat je inspireren door onze mogelijkheden!

Onze selectie van dichtbij bekijken

Willen jullie samen een bezoek brengen aan onze woonwinkel? Dat kan! Kom gezellig shoppen bij ons in de showroom. Zo kun je bijvoorbeeld ook onze selectie babybox kleedjes en kinderkamer accessoires bekijken om de werkplaats van het bureau compleet te maken! Wij ontvangen jullie met een ongedwongen sfeer, persoonlijk advies en uiteraard een hoop nieuwe wooninspiratie.

Babybox kopen

Babybox kopen? Bestel eenvoudig jouw babybox in onze webshop. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Heb je nog vragen over onze producten of kunnen we je helpen met interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!