Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1658 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Hoofdborden

Een hoofdbord kopen om jouw bed compleet te maken? Intens Wonen is dé specialist op het gebied van wonen, meubilair en woonaccessoires. Wij bieden een prachtige selectie design hoofdborden aan. Droom weg bij de mogelijkheden van onze slaapkamer items, of lees hier verder voor meer productinformatie.

Voordelen hoofdbord

Wanneer je bed tegen de muur staat, kan een hoofdbord een fijne ruggensteun bieden. In combinatie met een aantal fijne kussens creëer je op een makkelijke manier een fijne plek. Droom weg met een goed boek of gebruik je nieuwe chill plek om te genieten van een spannende TV serie. Bovendien is een headboard ook een praktische keuze om de muur te beschermen tegen gebruikersschade en eventuele slijtage. Het volgende voordeel is de mogelijkheid om de kamer op te delen. Door middel van een hoofdbord kun je een scheidingswand vormen. Dit komt goed van pas wanneer je in een studioappartement woont.

Headboard assortiment

Met een hoofdbord kun je de stijl van jouw slaapkamer een nieuwe boost geven. Onze selectie bestaat uit hoofdborden gemaakt van verschillend materiaal. Hierdoor kun je de uitstraling van de slaapkamer met één item totaal veranderen. Had je een moderne stijl of juist vintage in gedachten voor jouw slaapkamer make-over? Ons assortiment zal je verrassen en inspireren.

Hoofdborden selectie bekijken

Wil je een bezoek brengen aan onze woonwinkel? Dat kan! Kom gezellig shoppen bij ons in de showroom. Zo kun je bijvoorbeeld ook onze selectie nachtkastjes en dekbedden bekijken om de slaapkamer compleet te maken! Wij ontvangen jullie met een ongedwongen sfeer, persoonlijk advies en uiteraard een hoop nieuwe wooninspiratie.

Hoofdbord kopen

Hoofdbord kopen? Bestel eenvoudig jouw nieuwe headboard in onze webshop. Profiteer van onze mogelijkheden voor een gratis verzending. Heb je nog vragen over onze producten of kunnen we je helpen met interieuradvies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!