Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1674 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Picknicktafels

Picknicktafel kopen voor de zonnige dagen? Intens Wonen biedt een ruime selectie picknicktafels aan om bijvoorbeeld heerlijk aan te ontbijten tijdens de zomerdagen. Met zorg en aandacht hebben wij deze selectie samengesteld. Wat deze selectie zo uniek maakt is de brede keuze die wij aanbieden. Afgestemd op de interieurstijl van jouw huis en tuin, kun je een prachtige tafel uitzoeken. Bekijk ons prachtige assortiment of lees hier verder over de bijpassend productinformatie. 

Picknicktafel assortiment

Een picknicktafel zal een superleuke, speelse en uitnodigende uitstraling aan je tuininterieur geven. Met ons unieke assortiment, kun je heerlijk creatief je gang gaan. Voor de outdoor liefhebber bieden wij diverse picknicktafels aan. Picknicktafels gemaakt van verschillende materiaal zoals kunststof grenenhout en tuinhout. Bovendien bieden wij diverse kleuren tafels aan die passend zijn bij een klassiek tuininterieur of juist meer de kant van de moderne interieurstijl op. Kies uit onze brede selectie waar wij parasols aanbieden die gemaakt zijn van verschillende materialen, diverse kleuren, maten, hoogten en formaten.

Picknicktafel kinderen

Ook bieden wij picknicktafels aan voor de kleinste outdoor genieters. Laat je verrassen door onze unieke picknicktafels selectie voor kinderen. Zo kun je een picknick ervaring creëren voor de volwassenen én voor de kids! Jouw tuin wordt zo een prachtig decor voor ieder feestje en familiedag. Onze picknicktafels, groot en klein, kunnen voor iedere gelegenheid gebruikt worden. Maak je tuin interieur af met wat leuke tuinaccessoires en genieten maar!

Picknicktafel kopen

Picknicktafel kopen om jouw tuin interieur compleet te maken? Wij bieden een prachtig assortiment vol woonaccessoires aan voor binnen en buiten. Bij Intens Wonen worden alle bestellingen gratis verzonden. Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt of wanneer je advies nodig hebt over ons tuinmeubilair en tuinaccessoires.