Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1668 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

Present Time

Ontstaan Present Time

Present Time is ontstaan in 1980 onder de naam ‘Kaleidoscoop’. Kaleidoscoop was een kleinschalig bedrijf wat cadeaus verkocht. Het bedrijf werd een grote hit en besloot te gaan fuseren met Clockwork. De twee bedrijven staken de koppen bij elkaar en zo ontstond Present Time. Present Time is gaan groeien en werd eigenaar van drie merken, namelijk pt (Present Time), Karlsson en Leimotiv.

De collectie van Present Time

Het creatieve team van Present Time haalt zijn inspiratie van over de hele wereld, om zo ieder seizoen de beste en meest verrassende collecties te kunnen presenteren. Present Time brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit. Een Spring/Summer collectie die jaarlijks uitkomt in januari en een Autumn/Winter collectie die jaarlijks wordt gelanceerd in augustus. Present Time gebruikt verschillende kleuren en materialen en combineert deze om zo de perfecte collectie te kunnen creëren. Alle Present Time items hebben dan ook een makkelijk te stylen, functionele en bijna Scandinavische uitstraling. De collecties van Present Time representeren al het moois dat je in huis wilt halen, zonder concessies te doen. Present Time past bij jouw huis en brengt de juiste energie naar elke hoek van een plek die je jouw thuis noemt. Geen enkele trend ontsnapt aan het internationale Present Time designteam, waardoor elke collectie boordevol trendy nieuwigheden zit. 

Eigenschappen Present Time

Present Time biedt toegankelijke woonaccessoires voor elke stijl in elk huis.  Denk hierbij aan prachtige kandelaren, kaarsen, potten en vazen in zachte kleuren. Present Time brengt de leukste woonaccessoires voor elke stijl en elk huis. Present Time heeft hart voor design en oog voor functionaliteit.

Uitblinkers van Present Time

De Glass Art Candle Holders zijn echte uitblinkers van Present Time. De kaarsenhouder zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en vormen. De houders zijn geschikt voor zowel diner- als stompkaarsen en geven meteen veel sfeer in het interieur.

Intens Wonen, gezellig wonen.