Navigatie
  • Gratis verzending en retourneren
  • Klantbeoordeling van 9 (1691 reviews)
  • 30 dagen 'niet-goed-geld-terug'

LABEL51 Eetkamerstoel Jace - Antraciet - Microfiber

Heeft u vragen over dit product?

Stel ons uw vraag

Omschrijving

LABEL51 Eetkamerstoel Jace - Antraciet - Microfiber

Is een prachtige aanvulling op elke eetkamer. Deze stijlvolle eetkamerstoel combineert functionaliteit en elegantie in één, waardoor hij perfect is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Met zijn kenmerkende design en hoogwaardige afwerking, belichaamt deze eetkamerstoel de perfecte balans tussen comfort en esthetiek.

 

 

Voordelen:

  • Comfortabele zit
  • Hoog rug design
  • Donker grijze kleur
  • Microfiber bekleding
  • Zwart metalen onderstel
  • Dichte armleuningen

 

 

Comfortabele Zit

De LABEL51 Eetkamerstoel Jace staat bekend om zijn buitengewoon comfortabele zit. Het ergonomische ontwerp en de zachte microfiber bekleding zorgen ervoor dat je urenlang kunt genieten van een gezellig diner of een ontspannen gesprek met vrienden. De stoel biedt de perfecte ondersteuning voor je rug, waardoor je zonder enige moeite kunt genieten van je maaltijd.

 

 

Hoog Rug Design

Met zijn hoge rugleuning biedt deze eetkamerstoel Jace extra comfort en stijl. Het rugdesign zorgt voor een goede ondersteuning van je rug, waardoor je jezelf kunt ontspannen terwijl je dineert. Bovendien voegt het hoogwaardige ontwerp van de stoel een vleugje elegantie toe aan je eetkamer.

 

 

Donker Grijze Kleur

De donker grijze kleur van de eetkamerstoel is niet alleen tijdloos en veelzijdig, maar straalt ook een ingetogen elegantie uit. Het past perfect in verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje moderniteit toe aan je eetruimte.

 

 

Microfiber Bekleding

De eetkamerstoel Jace is bekleed met hoogwaardig microfiber, wat niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen vlekken, waardoor de stoel er altijd als nieuw uitziet.

 

 

Zwart Metalen Onderstel

Het stoere zwarte metalen onderstel van de LABEL51 Eetkamerstoel Jace zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Het geeft de stoel een moderne uitstraling en vormt een mooi contrast met de donker grijze bekleding.

 

 

Dichte Armleuningen

De eetkamerstoel is uitgerust met dichte armleuningen die extra comfort en ondersteuning bieden. Ze maken het gemakkelijk om in en uit de stoel te stappen en voegen ook een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

 

 

Kortom, de LABEL51 Eetkamerstoel Jace in antraciet microfiber is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een eetkamerstoel met een tijdloos design, uitstekend comfort en duurzaamheid. Met zijn hoge rugleuning, donkere kleur en zwarte metalen onderstel zal deze stoel ongetwijfeld een aanwinst zijn voor je eetkamer. Geniet van gezellige maaltijden en aangename gesprekken in stijl met deze prachtige eetkamerstoel.

Specificaties

  • SKU: LAB-18063980
  • Merk: LABEL51
  • ean: 8719323325456

Klantenservice

Heeft u een vraag over dit product?


Stel ons uw vraag


Mail: [email protected]

Tel: 085-201 0242